Vill du bli vår nya kollega?

Vi söker en

Speditör och fartygsagent

Becoship arbetar sedan mer än 40 år tillbaka med klarering, skeppsmäkleri och spedition i Karlshamn. Vi är idag 3 anställda på vårt kontor som är beläget i Stillerydshamnen. Då exporten av sågade trävaror över Karlshamn har ökat under de senaste åren är lagerhållning och dokumenthantering för dessa varor idag en viktig del av vår verksamhet. Läs mer på vår hemsida www.becoship.se Företaget ingår också i Ahlmark-Lines koncernen med säte i Karlstad www.ahlmarklines.se

Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter inom spedition och fartygsklarering. Speditionen innebär arbete med bland annat lagerhållning och dokumenthantering och som fartygsagent är du fartygens och rederiernas representant vid fartygsanlöpen och sköter kontakten med hamn, lotsar och övrig service som fartygen önskar. Båda rollerna kräver hög servicekänsla och god förståelse för kundernas önskemål.

Tidigare erfarenhet inom logistikbranschen, fartygsklarering eller spedition är meriterande. Tjänsten kräver ett gott ordningssinne och i övrigt läggs stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Då vi eftersträvar en jämn åldersfördelning, ser vi gärna yngre sökande.

Sjöfartsbranschen är en internationell miljö, därför krävs utöver svenska också mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Goda kunskaper inom MS Office är också ett krav. Lokalkännedom i Karlshamn med omnejd underlättar för arbetet. I tjänsten ingår även en del jourtjänstgöring samt resor. Körkort krävs.

Provanställning 6 månader tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta platschef Thomas Ahlford via e-post thomas.ahlford@becoship.se eller telefon 0454-190 84.

Ansökningar endast via e-post till: jobbansokan@becoship.se

Sista ansökningsdag 14 december.

Becoship AB
Box 159 • Södra Stillerydsvägen 127
374 23  KARLSHAMN
Tel: 0454-190 80
www.becoship.se